UrnwereldNiets verdwijnt voorgoed, bewaar de herinnering

Baby urnen

Urnwereld.nl vervaardigd ook baby urnen. Deze zijn met de hand gemaakt zodat iedere keramische urn er net iets anders uitziet. Dit zie je terug in de vorm of de kleur. Er is een mooie collectie aan baby urnen waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor een baby urn op maat.

Een blijvende herinnering

Een urn op maat wordt al binnen twee weken geleverd. U kunt zelf de kleur, de vorm en de maat bepalen. Ook kan er gekozen worden voor een inscriptie met tekst, symbolen of een datum voor een persoonlijke urn. Laat uw dierbare voor altijd in herinnering blijven met een mooie urn. U kunt zelfs een tekening of schets van een urn opsturen en Urnwereld.nl maakt daar vervolgens een tastbare herinnering van.

Handgemaakt met liefde

De baby urnen van Urnwereld.nl worden met veel liefde gemaakt door kunstenaar Geert Kunen. Dit ziet u ook terug in het eindresultaat. De urnen zijn keramiek en worden van klei vervaardigd met de hand en worden voorzien van een bronzen finish voor extra duurzaamheid. Hierdoor kunt u de urnen zowel binnen als buiten plaatsen.

© 2013 Urnwereld Contact