UrnwereldNiets verdwijnt voorgoed, bewaar de herinnering

Mini urnen

Mini urnen zijn uitstekend geschikt om een klein beetje as in te bewaren. Tevens kunt u deze gebruiken als u as wilt uitstrooien op een speciale plek of als er meerdere partijen zijn die as willen van hun dierbare. Bij het overlijden van een ouder bijvoorbeeld. Urnwereld.nl heeft een fraaie collectie mini urnen waar u uit kunt kiezen.

Met of zonder waxinelichtje

De mini urnen kunnen met en zonder waxinelichtje gemaakt worden. De urnen met een waxinelichtje zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis. Zonder waxinelichtje kan de mini urn ook buiten worden geplaatst. De urnen worden vervaardigd van klei en krijgen een brons finish voor extra duurzaamheid zodat ze ook zonder problemen buiten geplaatst kunnen worden.

Een persoonlijke mini urn

Natuurlijk kunt ook kiezen voor een persoonlijke mini urn die speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Als u een bepaalde tekst of symbolen op de urn wilt bijvoorbeeld. Misschien heeft u al een opzet gemaakt voor een urn. De kunstenaar zet het concept om in een tastbare urn. Een urn met een persoonlijke boodschap. De urnen worden met de hand vervaardigd en zijn dus uniek in alle facetten. Neem voor meer informatie gerust contact op.

© 2013 Urnwereld Contact