UrnwereldNiets verdwijnt voorgoed, bewaar de herinnering

Wandurnen

Voor een blijvende herinnering zijn er wandurnen. Hang de as van uw geliefde aan de muur zodat ze nooit uit het oog of het hart verdwijnen. Geef uw geliefde de afscheid die het verdient. En die รบ verdient.

Wandurnen op maat

Omdat urnen erg persoonlijk zijn hebben wij een grote collectie urnen waar u uit kunt kiezen. U zult vast een geschikte urn vinden. Onze keramiek urnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Staat er toch niets naar uw wens tussen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken namelijk ook urnen op maat. Zo heeft u altijd een urn die bij u past. U kunt zowel de grootte en de kleur bepalen, maar ook eventuele teksten of afbeeldingen kunnen op de urn worden gezet. Maak de urn zo persoonlijk als u zelf wilt.

Met liefde gemaakt

De wandurnen van Urnwereld.nl worden met veel liefde gemaakt. Dit zie je ook terug in het eindresultaat. Geen dertien-in-een-dozijn wandurnen, maar urnen die persoonlijk zijn en bij u en de overledene passen. Neem voor meer informatie over onze wandurnen gerust contact met ons op.

© 2013 Urnwereld Contact