UrnwereldNiets verdwijnt voorgoed, bewaar de herinnering

Webshop

Natuurlijk hoeft u niet per se naar onze showroom te komen om een urn te bestellen. U kunt ook eenvoudig een urn online bestellen in onze webshop. Urnen online bestellen is in een handomdraai geregeld. Binnen drie dagen heeft u de urn al in huis. Heeft u een eigen ontwerp of heeft u bepaalde wensen voor een op maat gemaakte urn? Dan is de levertijd maximaal twee weken.

De keramische urnen van Urnwereld.nl

De keramiek urnen van Urnwereld worden handgemaakt van klei. Klei is natuurlijk puur natuur en is ook hetgeen waar mensen ooit uit ontstaan zijn. Het is dus niet meer dan toepasselijk om een urn van klei te hebben als laatste rustplek. De urnen worden vervolgens afgewerkt met een bronzen finish. Hierdoor wordt de urn duurzamer en kan de urn zowel binnen als buiten worden gezet. De urnen verdragen een temperatuur tot -10 graden Celsius zonder dat er beschadigingen zullen optreden. Wel zal een urn in de buitenlucht ietwat verweren en ontstaat er een platina effect. Het geeft een urn een extra dimensie.

Handleiding bij iedere aankoop

Als u een urn online bestelt krijgt u er natuurlijk een handleiding bij. U zult de urn immers moeten vullen met het as van uw dierbare. Ondanks dat de handleiding helder is, zal niet iedereen de urn zelf willen vullen. Uiteraard kunnen wij het ook voor u doen. Komt u dan langs in onze showroom, wij vullen uw urn naar keuze met alle liefde.

Urnen online bestellen bezorging

Als u een urn bestelt, heeft u deze in drie dagen in huis. U krijgt er ook direct een factuur bij. Betalen gaat vooraf. De urn wordt natuurlijk netjes en secuur verpakt zodat er geen beschadigingen zullen ontstaan. De keramiek urn is immers gemaakt van klei en dus breekbaar.

© 2013 Urnwereld Contact